Om SMART

En kort introduksjon til SMART …

SMART er sanne spesialister i multi-verktøy blader. Gjennom fokus og innovasjon har vi bygget serien for å ikke bare tilby en rekke toppdrivende multifunksjonsblader på markedet, men vi tilbyr også den aller beste allsidige løsningen for våre kunder og distributører.

 

SMART SITT OPPDRAG – UTTALELSE

Å lede markedet i å innovere og utvikle multi-verktøy løsninger som forbrukerne har råd til og kan nyte.

For å hjelpe hver distributør til bygg og DIY-handel, for å gi den ultimative multi-verktøyløsningen for deres kundebase.

SMART FREMTIDSSYN

SMART-Tool Gruppen sitt fremtidssyn er å introdusere SMART merkevaren inn i markedsledende Multi-verktøy bladeseriene ved å innovere markedsledende produkter og jobbe med hver distributør for å hjelpe dem å levere; forbrukerverdi – raskere, bedre og mer fullstendig enn våre konkurrenter i samme industri.

Å oppnå denne fremtidsplanen krever gode lagernivåer og leveranser av tid, hardt arbeid, overlegen display, kvalitetsprodukt og emballasje og kontinuerlig forbedring av ytelsen i alle områder – hovedsakelig kommer alt ned til kundetilfredshet.

SMART VALUES

På SMART Tool Group fokuserer vi på…

Å bli bedre kjent med våre kunder og forstå deres behov.

Vi tar oss alltid tid til å studere hver enkel kunde for å utvikle forståelse for deres behov, deres kundebase og deres forventninger.

Jobbe med våre kunder for å hjelpe dem å nå deres mål.

Som spesialister i Universell Multi-verktøy blader forstår vi at hver distributør trenger en Multiverktøy-løsning som potensielt ikke bare maksimerer kundesalg, men også fra så få linjer som mulig. I et raskt voksende marked jobber vi med hver distributør for å sikre at de har den aller beste løsningen for ALLE deres kunder.

Lytte nøye, kommunisere klarere, svare raskere og holde løftene våre.

Vi sier hva vi mener med integritet og ærlighet i kundens aller beste interesse og setter pris på at hurtigrespons er avgjørende for å støtte våre distributører fullt ut.

Utfordre konvensjonen og gjøre det som trengs for å levere best mulig løsning.

Vi liker å være best i det vi gjør og utfordrer oss stadig innenfor det vi tilbyr og ser på hvordan vi arbeider, og er alltid på utkikk etter friske ideer og nye løsninger for å holde oss foran markedet.

Har klare mål, få det beste ut i hverandre og nyte hva vi gjør.

Vi vet nøyaktig hvilket teammedlem som behøves og trives med å jobbe sammen for å levere kundetilfredshet.

Jobbe som et team, ta personlig ansvar og konstant finne måter å forbedre oss på.

×